Nedanstående ledamöter är för närvarande (2020) verksamma i Västra Gastronomiska Akademin:
Tommy Andersson, professor emeritus Dan Berntsson, potatisexpert emeritus Alf Carlsson, rektor, utbildare Torbjörn Eliasson, civilekonom HHG, gastrosof Stefan Grynge, kock Rickard Halleröd, kock Carina Hansson, VD Bruno Hedlund, oenolog, Akademins kassör Ilona Iglavs, marinbiolog Ulf Johansson, restauratör Gun Karlsson, försäljningschef livsmedel, Akademins sekreterare
Gösta Magnusson, lantbrukare Leif Mannerström, restauratör, författare Lena Mossberg, professor på Handelshögskolan Mats Nordström, krögare, Akademins direktör Urban Nyberg, konditor, VD Lars-Magnus Olovson, legitimerad veterinär, Akademins preses Katja Palmdahl, kock Birgitta Rasmusson, kak- och kokboksförfattare Ann-Sofie Sandberg, professor i livsmedelskunskap ChalmersAnnelie Öster, adjunkt, konsult för besöksnäringen
Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen vid ditt besök. Klicka på "Bekräfta" för att acceptera och fortsätta.