2021-03-31 Västra Gastronomiska Akademin har vid sitt årsmöte den 30 mars 2021 beslutat att tilldela
Akademin har också beslutat att i samband med akademins 25-årsjubileum tilldela sitt jubileumspris till Ulf Wagner för: "Som kreativ kock och framstående oenolog personifierar Ulf Wagner allt vad gastronomi på hög nivå innebär."
Akademin har också beslutat att inrätta ett pris till Birgitta Rasmussons minne .
När FHM rekommendationer avseende covid-19 så medger kommer prisutdelning att ske under högtidliga former, förslagsvis i höst. Mer information kommer. Lars-Magnus Olovson Preses lars-magnus@vgak.se 0706-710 690
Västra Gastronomiska Akademin skall främja matkulturen i västra Sverige genom att uppmärksamma framstående prestationer inom akademins verksamhetsområden: kokkonst, servering, odling, förädling av livsmedel, praktiska såväl som vetenskapliga insatser skall kunna få uppmärksamhet och stöd. Akademin bildades 1995.
Denna webbplats använder kakor för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen vid ditt besök. Vi sparar inget som kan härledas till dig. Klicka på "Bekräfta" för att acceptera och fortsätta.